pro-tipp

2018.01.28. 15:30

3+1 tipp Újvárosban, amivel leküzdheted a stresszt

Mindennapi életünk szerves része a stressz. Beférkőzik a magánéletünkbe, a munkahelyünkbe és szép lassan kihatással lesz az egész életünkre. Mutatunk pár trükköt, hogy veheted a kezedbe az irányítást.

Fodor Tímea

Könnyű azt mondani, hogy ne foglalkozz vele, bármi is az ami bánt. Viszont elhiheted, hogy hosszútávon csak jót teszel magadnak azzal, ha megpróbálod kiiktatni az életedből a stressz faktorokat. Vagy ha már kiiktatni nem is tudod teljesen, akkor vezesd le.

Íme pár tipp hozzá:

  • Határolódj el! – Nem egyszerű persze, de megbízható megoldás. Garantált megkönnyebbülés magunk mögött hagyni az internet pörgős ritmusát és egy kicsit lelassítani. Ülj be egy színdarabra a Bartók Színházban, vagy csak nézz meg egy filmet a Dózsa Moziban.
  • Biztosan találsz olyan filmet, amivel teljesen hátra tudod hagyni a gondjaidat Fotó: a szerző

     

  • Kapcsolódj ki! – Nehéz rávenni magunkat, hogy minden különösebb ok nélkül kimerészkedjünk a hideg téli időjárásba, de mindig van valami program a városban ami miatt érdemes lehet. Ha egyik sem nyeri el a tetszésed, még mindig beülhetsz egy fűtött kávéházba, és ha már ott vagy, hívd el a barátnődet is. Egy kiadós beszélgetés csodákra képes.
  • Barátokkal minden könnyebb – Ha eddig csak nézted filmeken, de még sosem próbáltad a „kocsmasportokat”, irány a Campus. Garantált a testmozgás és a lelki feltöltődés. A bowlingot próbáltad már?
  • Akkor is remek szórakozás, ha nem vagy profi

  • Mozgalmas pihenés – Ha Te is egy igazi örökmozgó vagy, valószínűleg a csípős idő sem tarthat vissza. A Duna-part pedig tökéletes terep egy kiadós testmozgásra, nem mellesleg a kilátásban is tudsz gyönyörködni. Kipróbáltad már az új kültéri sportparkot?
  • Festői környezetben az edzés sem olyan nehéz. Irány a Duna-part Fotó: Archív

    Oszd meg velünk, Te hol, milyen körülmények között szoktál kikapcsolódni!

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában