Tovább erősít a Rockmaraton

2018.01.08. 12:00

A koncertek mellett kiegészítő programmal is várják a látogatókat

Bár még messze van július, az idén is a Szalki-szigeten tábort verő Rockmaraton stábja már javában dolgozik a nemzetközi sztárokat is felvonultató fesztivál szervezésén. Helyzetjelentés.

Szabó Szabolcs

A rockszcéna neves nemzetközi fellépői is ott lesznek a fesztiválon Fotók: Ady Géza

Mint arról korábban már beszámoltunk, az idei nyáron is a dunaújvárosi Szalki-szigeten ver tábort az ország legnagyobb rock- és metálzenei fesztiválja, a Rockmaraton, amely sokszínű koncertkínálat mellett ezúttal is számos kulturális programmal csábítja majd a rajongókat.

A rockszcéna neves nemzetközi fellépői is ott lesznek a fesztiválon Fotók: Ady Géza

A szervezőktől kapott tájékoztatás szerint, az év elején további nagy nevek iratkoztak fel a Rockmaraton műsorprogramjára.

A legendás magyar black metal zenekar, a Tormentor tavaly ősszel jelentette be, hogy 2018-ben néhány fellépést vállal – az egyetlen hazai fesztiválkoncertjük a Rockmaraton színpadán lesz július 13-án. A teljes klasszikus felállás játszik majd, tehát Csihar Attila énekes, Szigeti Attila gitáros, Farkas György basszusgitáros és Machat Zsolt dobos, valamint Buday Tamás gitáros érkezik majd. Ezen napon játszik majd a korábban bejelentett Carpathian Forest, a Sear Bliss, a Christian Epidemic és a Perihelion is, hogy valóban fekete legyen a péntek 13-a júliusban.

Ismét a Szalki-szigetre várják a rajongókat

A hazai zenekarok közül csatlakozott a fellépőkhöz a Dystopia, a Cadaveres, a Fostartály, a HétköznaPI CSAlódások, az Omen, a Plastic Ocean, a Shapat Terror, valamint a Sex Action is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában