Oktatás

2018.01.16. 15:30

Educatio kiállítás: ott lesz a Dunaújvárosi Egyetem is

A Dunaújvárosi Egyetem ismét önálló standdal jelenik meg a 18. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon a Hungexpo G csarnokában január 18-20. között.

Balla Tibor

A DUE standja számtalan programmal, ajándékokkal és nyereményjátékkal várja a leendő hallgatóit

Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás azzal a céllal jött létre, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre. Feladata összekapcsolni az egyes szereplőket: a hazai – és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket az érdeklődőkkel: a diákokkal, oktatókkal és szülőkkel. A többnapos seregszemlén mintegy 150 kiállító és több mint 43 ezer látogató vesz részt évről évre. Közel 50 felsőoktatási intézmény jelenlegi hallgatói, oktatói adják át a legfontosabb információkat a képzésről, a szokásokról, kollégiumi elhelyezésről, és akár a tanulmányokat követő jövőképről is.

A legrangosabb nemzetközi oktatási szakkiállításon a Dunaújvárosi Egyetem ismét önálló standdal jelenik meg. Céljuk, hogy a rendezvény három napja alatt, képzéseinkkel és az egyetemi élettel kapcsolatban a lehető legtöbb információt megosszák. Számtalan programmal, ajándékokkal és nyereményjátékkal várják leendő hallgatóikat.

A belépés minden látogató számára ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában