Dunaföldvári az Év állatorvosa

2018.01.09. 09:00

Az elsők között lett kisállat-specialista

Dr. Túri Árpád állatorvos, a dunaföldvári Túri Állatkórház vezető főorvosa kapta meg az Év állatorvosa 2017 elismerő díjat a XI. Praxismenedzsment Konferencián.

L. Mészáros Irma

Dr. Túri Árpád a praxismenedzsment konferencián Fotó: internet

A dunaföldvári születésű szakember 1981-ben summa cum laude kitüntetéssel végezte az egyetemet. Először a Paksi Állami Gazdaságban dolgozott, majd részt vett a bonyhádi állatkórház beindításában. Szülővárosába visszatérve üzemi állatorvosként, majd szarvasmarha-, baromfi és sertéstelepeken, illetve magánpraxisban végezte munkáját. 1991 óta működteti a Túri Állatkórházat, de rendelőjük van Dunaújvárosban és Kecskeméten is.

Dr. Túri Árpád a praxismenedzsment konferencián
Fotó: internet

Az állatorvos-gyakornokok képzésében vállalt munkája elismeréseként dr. Túri Árpád korábban elnyerte az egyetem gyakorlatvezető mesteroktatója címet, az elsők között lett kisállat-specialista szakorvos, majd a Magyar Állatorvosi Kamara lógyógyász specialistája. A Magyar Állatorvosi Kamara aktív tagja, jelenleg is két országos bizottságban tevékenykedik. Három gyermekéből ketten, Ágnes és Ákos szintén állatorvosok.

Az elismerő díjat dr. Túri Árpád nemrég vette át Budapesten a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán tartott XI. Praxismenedzsment Konferencián.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában