Szakképzés sztárokkal

2017.11.04. 08:00

Továbbtanulásról szórakozva? Itt a helyed!

A Dunaújvárosi Szakképzési Centrum november 10-én hagyományteremtő szándékkal, először rendezi meg a dunaújvárosi szakképzés napját.

DH

A Raul és Ábrahám hazatér, hiszen Raul a Rudas padjait koptatta

A pályaválasztás előtt álló diáknak és szülőjének a „Hogyan tovább?” és főleg a „Hova?” kérdésére kívánnak választ adni. A rendezvényre várják a szakképző iskolák saját diákjait is.

16 órától élő koncertek színesítik a kínálatot. Nem véletlenül esett a választás Dér Henire, illetve a Raul és Ábrahám formációra. A centrum egy mini közvélemény-kutatást végzett a tizenéves fiatalok körében és a végeredmény tükrözi is a fellépők sorát. Örömükre szolgál, hogy az a Raul lép majd színpadra, aki néhány évvel ezelőtt még a Rudas iskola padjait koptatta, ma pedig az egyik legnépszerűbb rapperek egyike.

A Raul és Ábrahám hazatér, hiszen Raul a Rudas padjait koptatta

A szakképzési nap színpada egész nap dübörög majd. Mielőtt még az országos celebek énekelnek, a szakképző iskolák legjobbjai lépnek a színpadra és bebizonyítják, hogy nem csak zseniális szakemberpalánták, hanem ízig-vérig élő, hús-vér fiatalok.

Énekelne, táncolnak, vagy jelenetet adnak elő. A teljesség igénye nélkül ott lesz a Centrum Kórus, a Pentelei kurjantók, Spartan SE, Oláh Alex... és még sokan mások.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában