Gyermekmosoly 2017

2017.11.14. 07:00

Gyermekmosoly: Itt a végső szavazás!

Gyermekmosoly című pályázatunk népszerűsége évek óta töretlen, ezért bíztunk benne, hogy idén is sokan töltik fel gyermekük képét a duol.hu-ra. Mostantól egészen december közepéig szavazhatnak a legkedvesebb mosolyra a Dunaújvárosi Hírlapban és a duol.hu-n is.

Kovács Anita

A gyermekmosoly tavalyi győztese, idén Fotó : Ady Géza

Tavaly sok szép és értékes ajándékkal jutalmaztuk a legtöbb szavazatot kapott gyermekeket, akik közül az első helyezett, Für Barnabás lassan már óvodás korba ért. Édesanyjától, Nagy Adrienntől megtudtuk, hogy Barnabás imádja az autókat, amiket „kicsiben” gyűjt, az utcán pedig hosszasan nézi a közlekedő járműveket, különösen a szirénázó kocsikat, no meg a kukásautót! Amíg az időjárás engedi, igyekeznek minél több időt tölteni a szabadban, elsősorban a játszótéren. Arra a kérdésünkre, hogy az idei pályázaton is versenybe szálltak-e, Adrienn mosolyogva így válaszolt: – A csúcson kell abbahagyni! Tavalyelőtt a harmadik helyet sikerült megcsípnünk, a 2016-os év pedig nagy örömünkre az első helyet hozta.

A tavalyi gyermekmosoly pályázat dobogósai
Fotó: Ady Géza

Sokan gondolták kedves olvasóink idén is úgy, hogy van a családjukban olyan kisgyermek, akinek a mosolya ellenállhatatlan, ezeket be is küldték nekünk. A beérkezett fényképek megjelentetése november 14-től kezdődik hármasával, a duol.hu weboldalon pedig együtt közöljük a fotókat. Az újságban megjelenő szavazó szelvényeken és itt, a duol.hu-n, a cikk végén található űrlapon lehet voksolni, november 14-től előre láthatólag december 15-ig. A leadott voksokat összesítjük, így alakul ki a végeredmény.

 

Az első három helyezett és a különdíjas értékes ajándékban részesül. A nyeremények: az első helyezett 50 ezer, a második 30 ezer, a harmadik pedig 10 ezer forintos játék vásárlási utalvánnyal gazdagodik, ezenkívül mindhárman a Mikulás könyvének is örülhetnek. Különdíjasunk tízezer forint értékű vásárlási utalványt kap a Mikulás könyvével együtt. A nyeremény átadás pontos időpontjáról később tájékoztatjuk kedves olvasóinkat, de várhatóan néhány nappal karácsony előtt tartjuk majd ünnepélyes díj átadásunkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában