Falinaptáron a jótékony segítség

2017.11.20. 11:00

Az újvárosi női kézilabdázók is csatlakoztak a tűzoltókhoz

Ismét naptárra „mennek” a helyi lánglovagok. Természetesen az idén is jótékonysági céllal.

Szabó Szabolcs

Kézis hölgyek, hős lánglovagok és házi kedvencek a közös felvételeken

Fotó: MG

Kezdeményezésükhöz a napokban a DKKA női kézilabdázói is csatlakoztak.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a dunaújvárosi tűzoltó parancsnokságon e hónap elején kezdődött a helyi lánglovagok által kezdeményezett jótékonysági fényképezés, amelynek válogatott anyagából jövő évi falinaptár készül. A naptárak eladásából tavaly év végén összesen mintegy 600 ezer forint folyt be, mindezzel Nagy Kamilla gyógykezelését támogatták a szervezők.

A falinaptár főszereplői most is számos meglepetéssel készülnek, és bíznak abban szép számmal fogy majd a várhatóan decemberben elején megjelenő képes kalendárium, amely Móna Jázmin Letícia gyógyulását hivatott segíteni.

Kézis hölgyek, hős lánglovagok és házi kedvencek a közös felvételeken
Fotós: MG

A naptári akcióhoz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata is csatlakozott. A kézilabdás hölgyek némi meglepetéssel is készültek, néhányan házi kedvencüket is elhozták a lánglovagokkal közös fotózásra, így minden bizonnyal remek fényképekkel gazdagította az albumot a fotózásért felelős Molnár Gábor. A naptárt még karácsony előtt kézbe vehetik a szurkolók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában