jótékonyság

2019.12.03. 18:00

Újra elindult Vujity Tvrtko népszerű közösségi játéka – Hajrá Fejér Megye!

Vajon Fejér megye nyeri a játékot?

duol.hu

Vujity Tvrtko hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy újra elindítja népszerű megyés játékát. A versenyben mind a 19 magyarországi megye részt vesz, Budapest, Kovászna, Hargita, Maros, Bihar, Szatmár megye, a Felvidék, Délvidék Kárpátalja és azon országok pedig szintén, ahol a statisztikák jelzik a magyar lakosság számát. Tvrtko eredeti bejegyzése alatt, kommentben kell megírni, ki honnan követi oldalát, melyre 48 óra áll rendelkezésre. A lakosságszám alapján történő átszámítás után, a győztes megyében a népszerű műsorvezető tart egy jótékonysági estet, melynek a teljes bevételét a rászoruló gyerekek kapják.

Az előző közösségi játék hatalmas népszerűségnek örvendett, amit végül Vas megye nyerte meg. Tvrtko Celldömölkön tartott dupla-teltházas előadást, melyet még saját költségéből meg is duplázott. Összesen 3 millió 640 ezer forint gyűlt össze, amiből a Markusovszky kórházban gyerekkönyvtárat és meseszobát alakítottak ki a beteg gyerekek számára.

Játékidő: 48 óra

Jótékonysági játékra fel! Ne feledjék 48 óra áll rendelkezésre, megírják az alábbi poszt alá, honnan követi Vujity Tvrtko oldalát! Hajrá Fejér Megye!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!