hat napirendi pont

2021.10.07. 08:00

Rendkívüli közgyűlést tartanak ma

Dunaújváros – Rendkívüli közgyűlést hívott össze csütörtök reggelre Pintér Tamás polgármester. A meghívóban foglaltak szerint hat napirendi pontban döntenek a képviselők.

Brousil Csaba

2021.02.19. Városháza illusztráció Dunaújváros Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Eniko

Sor kerülhet az önkormányzatnak a Duna mente–Fejér megye különleges gazdasági övezet kijelölésével kapcsolatos álláspontja meghatározására. A képviselők dönthetnek az önkormányzat idei közbeszerzési tervének harmadik módosításáról is. Közbeszerzési eljárást kezdeményezhetnek a város közigazgatási területén köztisztasági feladatok ellátása és nyilvános illemhely üzemeltetése tárgyában. Ez azért érdekes kérdés, mert több száz millió forintról dönt majd a testület és a közbeszerzési eljárás. Továbbá a polgármester kezdeményezésére az OCTOPUS Invest Kft.-vel kötött adásvételi szerződés közös megegyezéssel történő megszüntetéséről is dönthetnek a képviselők. Ez a napirend a térfigyelő kamerákkal kapcsolatos. Illetve döntés születhet a Dr. Szabó Iván Ügyvédi Irodával az Energo-Hőterm Kft.-vel, az Energo-Viterm Kft.-vel és a DVCSH Kft.-vel kapcsolatos jogviták egyezség útján történő rendezésére kötött megbízási szerződés módosításáról is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!