Vízi Cirkusz

2021.10.15. 09:00

Miénk ez a cirkusz: sellő, kalózok és spongya

Dunaújváros – Ismét cirkuszi sátor magasodik a szokott helyen városunkban a Cirkusz téren.

Török Tímea

Csak néhány napra érkezett az utazó Vízi Cirkusz. Ezúttal október 13-tól 16-ig lépnek fel a cirkuszművészek. Mindennap este 18 órától kezdődnek az előadások, kivéve szombaton, akkor a kisgyermekes családoknak kedveznek a délután 15 órás műsorkezdéssel. Az is jó hír, hogy fűtött sátorral várják a dunaújvárosi közönséget a vízi cirkuszban. Akinek esetleg a cirkuszban szerepeltetett állatok miatt lenne ellenérzése, azok kedvéért feltétlen meg kell említeni, hogy a dunaújvárosi közönség most állatmentes előadásokon szórakozhat.

Egyetlen cirkusz előadása sem lehet teljes bohócos szám nélkül

Ez Magyarország első utazó vízi cirkusza, mint ahogy a közösségi médiában is olvasható. A modern és a klasszikus cirkusz ötvözetét láthatja a nagyérdemű egy porondon. A vízből kiemelkedő színpadon látható óriásbuborék-show, megelevenedik egy igazi indián rituálé, egy sellő a hálóból egyenesen a levegőbe emelkedik, sőt kalózok is megszállják a színpadot. De lesz bohócszám és az előadásuk végén megérkezik majd maga Spongya Bob is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!