A hétvége a Bimmerről szól majd mindenkinek

2019.07.31. 11:00

Ismét városunkba látogat a BMW-s roadshow, programkavalkád várja a látogatókat

Már csak tízet kell aludni az augusztus 9–11-ei hét végéig! Az akkorra tervezett Bimmer parádé – vagyis a BMW-márka találkozójának műsora – szépen alakul, mi több, lassan elnyeri végső formáját.

Jakab Klára

Fotó: Szammelcsik Laszlo

A szervezők a program előzetesét meg is osztották a közösségi oldalukon, ezek szerint pedig igazán tartalmas, szórakoztató és látványos elfoglaltságokat ígérnek a kilátogatóknak. A 14 év alatti gyermekek ingyenesen vehetnek részt a rendezvényen, amelynek idén a kemping, valamint az alsó Duna-parti kocka lesz a helyszíne. A szombati és vasárnapi driftbemutató (gumidurranásig) a Duna-parti sétány parkolójában lesz, ez minden újvárosi és környékbeli érdeklődő számára ingyenes látnivalót kínál. A driftiskola, a drifttaxi, és a BMW i3 élményvezetése feltételhez kötött: a szondafújás és a bukósisak használata kötelező lesz majd.

Az autós programok közül mindhárom nap lesz autódiagnosztikai tanácsadás a névadó cég szakembereinek jóvoltából, és tunningolási tanácsadás egy szponzornak köszönhetően.

Látványosnak ígérkezik a BMW-sek felvonulása a városon át

Az érkezők tiszteletére gumifüstölést tartanak, és elmaradhatatlan a szexi autómosás, a járművek szépségver­senye. Összemérik erejüket kocsik és emberek kipufogó-hangnyomásban, felnitartásban, hengerfejhajlításban, autóporszívózásban és kerékcserében.

Szombaton délután a résztvevők gasztrotúrán vehetnek részt, felfedezve a környéket, s meglátogatva néhány kellemes vendéglátóhelyet városunkban. Vasárnap 13 órakor indul a BMW-sek felvonulása Dunaújváros útjain, ezután a kockánál a díjátadó ünnepség veszi kezdetét, itt talál gazdára a tombola főnyereménye is: egy 7 fiókos Jonnesway szerszámos kocsi, illetve egy BMW M6 elektromos kisautó.

Több száz márkatárs érkezik a dzsemborira Fotó: amatőr

A programot tucatnyi koncert, s annál is több népszerű művész fellépése színesíti, érdemes tehát szabaddá tenni magunkat, akár a családot a hét végére vagy csak egy-egy napjára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!