vállalkozói világ rejtelmei

2019.02.14. 15:00

Innovációs verseny döntője lesz a Rudas iskolában

Kecskemét után Dunaújváros lesz helyszíne a Budapesti Gazdasági Egyetem által szervezett innovációs vetélkedő II. országos döntőjének.

duol.hu

Az ország nyugati részéből húsz csapat (közel 100 diák) randevúzik 2019. február 16-án (szombaton) a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Rudas Közgazdasági Szakgimnáziumában és Kollégiumában, hogy összemérjék a tudásukat, kreativitásukat egy-egy projekt kidolgozása és prezentációja kapcsán.

A verseny forgatókönyve

Az egyetem pályaorientációs programjának része ez a vetélkedő, ahol a gazdasági élet és vállalkozói világ rejtelmeibe próbálják bevezetni az ifjú „üzletembereket”. A csapatok mentorok segítségével egy-egy ötlet részletes kidolgozását és bemutatását kapják feladatul. A rendezvény 9 órakor kezdődik és várhatóan 16 óra 45-kor eredményhirdetéssel zárul.

A Rudas Iskola nemcsak házigazda lesz ezen a napon, hanem egy csapatával képviselteti is magát a várhatóan érdekes és izgalmas vetélkedésben.

A nap folyamán szeretettel várjuk az érdeklődőket és a média képviselőit az iskola tornatermében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!