Sok-sok Értékes Nyeremény

2020.12.08. 18:00

DSZC Digitális diák – Felhívás keringőre!

Vigyázz...Kész...Enter! Indul A #Dszcdigatalisdiak Játékos Karantén Megmérettetése! Játsz Velünk, És Legyél Te A Dszc Legmenőbb Karantén Arca! December 15-én Indul A Dszc Digitális Diák Online Versenye, Sok-sok Értékes Nyereményért!

duol.hu

A koronavírus miatt behozott korlátozások sajnos az online térbe kényszerítenek mindannyiunkat. Ti kedves Diákjaink, és kedves Tanáraink hónapok óta azon vagytok, hogy ebben a nem megszokott helyzetben is helyt álljatok, és feladataitokat 100%-ban teljesítsétek, sokszor erőtökön felül.

Szeretnénk az év végén meglepni Benneteket egy különleges kezdeményezéssel, egy játékos, de mégis komoly üzenetet közvetítő online rendezvény keretében. Célunk, hogy erősítsük bennetek az összetartozást, higgyétek el, EGYÜTT SIKERÜL végig csinálnunk ezt a nehéz időszakot. Mutassuk meg városunknak, hogy Ti, a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum diákjai milyen felelősségteljes felnőttpalánták vagytok, akik példát mutatnak a város összes lakosának.

Ajándékcsomagok, értékes tombolanyeremények és még annál is értékesebb díjazotti ajándékok várnak rátok, ha teljesítitek a karanténküldetést!

Ne maradj le! Légy Te a DSZC DIGITÁLIS DIÁK legmenőbb arca! #dszcdigatalisdiak #egyuttsikerul

Legyen igazi a verseny, lájkold és oszd meg ezt a posztot, hogy minél több diáktársad értesüljön róla! #dszcdigatalisdiak #egyuttsikerul

Részletek a DSZC honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!