RANDEVÚ EGY ÉLETEN ÁT

2019.02.12. 18:00

A SZÉNA Egyesület játékra invitálja a házaspárokat

Tizenkettedik alkalommal rendezik meg hazánkban a házasság hete rendezvénysorozatot február 10. és 17. között.

FMH

Angliából két évtizede indult el az a kezdeményezés, amely minden évben egy hétig a házasság és a család fontosságára kívánja irányítani a figyelmet.

A SZÉNA Egyesület egyike azon székesfehérvári szervezeteknek, melyek ebben az időszakban csatlakoznak a kontinenseken átívelő kezdeményezéshez. Idén a szervezet a házasság hetében játékot hirdet házaspárok számára. Résztvevővé válhat bárki, aki a házasság hetében randevúra hívja házastársát! A feladat teljesítéséről egy fotót, 2-3 mondatos élménybeszámolót kell elküldeni a [email protected] címre, valamint azt, hogy hány éve élnek házasságban a jelentkezők. A játékban résztvevők között – sorsolás útján – ajándékok találnak gazdára. A játék célja felhívni a figyelmet a kettesben töltött, minőségi idő és az egymásra figyelés fontosságára. Az egyesület továbbá bízik abban is, hogy a párok a felhívás hatására kedvet kapnak, hogy megismételjék hajdani találkozásaikat, és szándékukban áll ezzel is erősíteni kapcsolatukat.

vezető képünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!