most szombaton

2021.01.12. 16:00

Újra Kincses Kert piac a szigeten

A hét végén, január 16-án, szombaton délután 13 órától ismét megtartják a Dunai Kincses Kert helyi termelői és kézműves piacot a Szalki-szigeti kemping területén.

duol.hu

2020.11.21. II. Dunai Kincses Kert termelői piac Camping Dunaújváros Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Eniko

A vásárlók hamar megkedvelték a most már havonta meghirdetett piacot, ami – eltérően más vásároktól – a saját terméket, a kézműves technológiával készült portékát, és a míves minőséget képviseli.

Első alkalommal még a rác­almási Duna-parton verték fel sátraikat az árusok, novemberben már a Szalki-sziget adott otthont a börzének, mivel a kisvárosban a koronavírus-járvány miatt rendelet tiltja a rendezvényeket.

A piacot szervező lelkes csapat legfőbb célja: a környékbeli termelők és kisiparosok agrár-, valamint kisipari kézműves termékeinek piacra juttatása, továbbá a piac vonzáskörében élők jó minőségű, a környéken előállított termékekhez juttatása. Mindez garancia, hogy a vásárlók kedvükre való termékeket vásárolhassanak.

Mindenkit kérnek a jár­vány­ügyi szabályok betartására, a maszk viselése és a távolságtartás kötelező.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!