nagyvenyimen

2020.05.27. 13:00

Részben visszaáll a polgármesteri hivatal ügyfélfogadása

Tájékoztató a Polgármesteri Hivatal részben visszaállított ügyfélfogadásáról

duol.hu

Tekintettel az új koronavírus járvány terjedésének lassulására 2020. május 27. napjától a Polgármesteri Hivatalban történő személyes ügyfélfogadás idejét visszaállítom a megszokott időtartamra.

Ügyfélfogadás ideje:

Hétfő: 8.00-12.00

Kedd: szünetel az ügyfélfogadás

Szerda: 8.00-12.00 és 13.00-16.00

Csütörtök: 8.00-12.00

Péntek: 8.00-12.00

Személyes ügyfélfogadásra a továbbra is csak a Polgármesteri Hivatal főbejáratával szemben lévő „pénztár” irodában van lehetőség. Kérjük az ügyintézés során viseljenek orrot és szájat eltakaró maszkot.

Személyes ügyintézésre továbbra is csak halaszthatatlan esetben jelenjenek meg és a halasztható ügyeket a veszélyhelyzet elhárulását követően indítsák meg.

Aszemélyes ügyintézés helyett a jövőben is elsősorban az elektronikus ügyintézés lehetőségeket vegyék igénybe. Számos ügykörben elérhető az elektronikus ügyintézés, továbbá valamennyi ügyben lehetőség van a kérelem benyújtására ún. EPAPÍR szolgáltatás használatával. 2020. március 9. napjától már Nagyvenyimen is elérhető az adó-, díj- és illetékfizetési kötelezettségek online lekérdezése és befizetése az Elektronikus Fizetési Szolgáltatás (EFER) rendszeren keresztül, Az elektronikus ügyintézés részleteiről a www.nagyvenyim.hu honlapon tájékozódhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!