szakmai program megvalósítása

2019.10.07. 09:00

Pályázati kiírások civil csoportoknak

Tóth Alexandra

Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy megjelentek a Miniszterelnökség által biztosított forrásból a Nemzeti Együttműködési Alap Kollégiumainak a 2020. évre vonatkozó „Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás 2020” című és a „Helyi és területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatása 2020” című pályázatai.

A „Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás 2020” című kiírások tekintetében kollégiumonként eltérő időpontokban, 2019. október 1. – 2019. november 8. között lehet pályázni.

A „Helyi és területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatása 2020” című pályázatra szintén kollégiumonként eltérő időpontokban, 2019. november 11.- 2019. december 20. között jelentkezhetnek.

A pályázatokat az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszeren keresztül (EPER-ben) lehet benyújtani. A kiírások a www.civil.info oldalon érhetők el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!