nemzetközi találkozó

2019.10.14. 16:00

Komplex oktatás a reformátusoknál

A Szabó Magda Református Tagintézmény küldöttsége is részt vett Halásztelken megtartott Bocskai Kulturális Esten, amelyet abból az alkalomból szerveztek, hogy húsz­éves lett a Bocskai István Református Oktatási Központ.

duol.hu

Ezen időszak alatt, egy komplex intézménnyé nőtte ki magát az óvodai, az általános iskolai oktatástól kezdve a szakképzési, gimnáziumi oktatáson át, egészen a művészeti nevelésig. Ennek a központnak a szerves része a dunaújvárosi Szabó Magda tagintézmény is.

Jelényi László lelkipásztor rövid áhítata után dr. Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár, Bóna Zoltán ország­gyűlési képviselő, majd dr. Papp Kornél főigazgató köszöntötte a művelődési házban összegyűlt szép számú közönséget.

Az ünnepélyen részt vettek a testvériskolák küldöttségei valamint egy-egy műsorszámmal léptek fel Azerbajdzsánból, Oroszországból, Lengyelországból, Csehországból, Szlovákiából érkezett csoportok.

A halásztelki találkozón ugyanakkor a BIROK Művészeti Középiskolája valamint a Pittyendálé zenekara és néptánccsoportja is szerepelt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!