Service in Mission

2019.07.29. 14:00

Önkénteseket vár a drogmisszió egy évre

Önkénteseket toboroznak a „Service in Mission” (SIM) projektbe, a Magyarországi Református Egyház Kallódó Ifjúságot Mentő Misszió Drogterápiás Otthonába.

Balla Tibor

Két önkéntest keresnek egy évre a „Service in a Mission” projektbe, amely az Erasmus+ program keretén belül fog megvalósulni. Egy 20 éve működő uniós önkéntes programról van szó, meghatározott keretekkel: Az önkéntesek életkora 18–30 év között kell, hogy legyen, ők leginkább 23–30 év közöttieket fogadnánk szívesen, mivel a célcsoportunkkal való munka feltétele egy bizonyos fokú érettség, élettapasztalat. Az önkéntes-munka ideje maximum heti 30 óra, javasolt kezdés 2019. szeptember vagy október elején. Az önkéntesek zsebpénzt fognak kapni (körülbelül 100 eurót havonta forintban kifizetve). Szállást és meleg ebédet biztosítanak Rác­keresztúron, valamint a projekt elején az ideutazást, illetve a végén a hazautazást is (a legolcsóbb utazási formában) kifizetik. A program gondoskodik az önkéntesek biztosításáról, ehhez azonban szükség van Európai Egészségbiztosítási Kártyára. BT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!