kétnapos találkozó

2019.05.11. 11:00

Mercedeses fesztivál és parti

Pekarek János

Forrás: automotor.hu

Kulcs Ez, a kulcsi sportpályán ma kezdődő és vasárnap befejeződő összejövetel lesz a harmadik országos Mercedes-találkozó, a Benz Fesztivál!

Ami egyben különleges is lesz, mivel szombaton rögtön a W140-es típusjelzésű autók nagy találkozóját is megcsodálhatják az érdeklődők. Közismert nevén ez a „Bálna Merci”.

Ugyancsak szombaton a fesztivál vendége lesz a W123 Klub Hungary, és megérkezik Kulcsra az Alba Regia Veterán Egyesület is.

De még számos más programban lehet részük a kitartó vendégeknek. A szombaton reggel 8-kor kezdődő műsorfolyamban szerepel a drift­taxi, majd a felnikitartó verseny, az alkatrészbörze, a Mercedes nagy eskü letétele, készítenek felvételeket drónnal, este tíztől pedig autósmozi kezdődik.

Nem maradhat el a nagy felvonulás sem, és a családot, sőt, a család kutyáját sem kell otthon hagyni.

A vasárnap kissé rövidebb lesz a szombatinál, legalábbis, ami a Mercedes-programokat illeti. Ekkor rendezik meg az előző napihoz képest csendesebb afterpartit, szűk körben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!