Szakmák: éjszakai bevetésen

2019.04.11. 16:00

Nyolc helyszín, hét intézmény és több mint száz program

Szabó Szabolcs

Ez év áprilisában is csatlakozik a helyi szakképzési centrum az ország legnagyobb pályaorientációs rendezvényéhez: a szakmák éjszakájához. Amint a szervezők ígérik: „kevés izgalmasabb dolog van, mint a felfedezés öröme, mindig újat keresni, mindig új dolgokat kipróbálni. A szakmák éjszakáján mi ezt az élményt kínáljuk: megmutatjuk azt a kevésbé látható világot, ami mellett a legtöbbször elmegyünk, azoknak az embereknek a munkáját, akik nélkül nem lenne teljes és működőképes világunk. Ezen az éjszakán nemcsak megismerheted mindezt, hanem ki is próbálhatod magadat, hogyan állnál helyt az életükben. Egy éjszaka, amikor a programozótól a menedzserig minden lehetsz!” És tényleg – április 12-én, azaz pénteken 18 órától minden helyi és a térségben élő, pályaválasztás előtt álló fiatal és szüleik is megismerhetik a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum intézményei által kínált képzéseket. Azaz összesen nyolc helyszínen, hét tagintézményben, összesen százöt izgalmas és informatív program várja majd az érdeklődőket. A szakmák éjszakáján látogatható intézmények: Bánki, Rudas, Lorántffy, Dunaferr, Hild, kereskedelmi, valamint a Szabolcs Vezér (Pusztaszabolcs).

A részletes programkínálatról vagy a fenti intézmények hivatalos honlapján, vagy a dunaujvarosiszc.hu oldalán érdemes tájékozódni.

SzSz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!