Kattant a bilincs

2023.10.04. 17:00

Kábítószerrel kereskedett egy férfi Sárbogárdon

Duol.hu

Illusztráció.

Fotó: Shutterstock

A Sárbogárdi Járási Ügyészség kereskedéssel elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indítványozta annak a férfinak a letartóztatása meghosszabbítását, aki 2021 decemberétől Sárbogárdon kábítószerrel kereskedett.

 A nyomozás adatai szerint a férfi rendszeresen kábítószert értékesített kialakult fogyasztói körének. A nyomozó hatóság a férfi lakóhelyén kutatást tartott, amely során lefoglalt 16 alufóliába csomagolt kristályos szerkezetű kábítószert és az értékesítéshez használt  digitális mérleget.

A gyanúsítottal szemben a bűnismétlés veszélye fennáll, figyelemmel arra, hogy kábítószer-kereskedői tevékenységét folyamatosan huzamosabb időn keresztül végezte, valamint a vele szemben folyamatban lévő büntetőeljárásokra és arra, hogy tevékenységét más bűncselekmény miatt kiszabott felfüggesztett szabadságvesztés büntetés hatálya alatt állva követte el.

Megalapozottan lehet továbbá tartani attól is, hogy a tanúk befolyásolásával a bizonyítási eljárást veszélyeztetné.

A rendőrség képeket tartalmazó ügyben kiadott korábbi közleménye itt érhető el. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában