Hírek Fejér vármegyéből

2023.01.26. 09:25

Megtalálták a Mezőfalváról eltűnt fiatalt

Police.hu

Eltűnés miatt körözött fiatalt találtak meg a járőrök Enyingen, a Budai Nagy Antal utcában a fenti napon, délben. A 15 éves lány engedély nélkül volt távol abból a mezőfalvai otthonból, ahol él. A rendőrök biztonságba helyezték, és visszavitték az intézménybe, ahol nevelőinek átadták.

A móri rendőrök körözött személyt fogtak el, a Gárdonyi Rendőrkapitányság munkatársai pedig eltűnt fiatalt találtak meg és személyi sérüléssel járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A járőrök 2023. január 25-én reggel Móron, a Szent István téren igazoltattak egy 60 éves helyi lakost, akiről megállapították, hogy a Székesfehérvári Törvényszék körözését rendelte el pénzbírság kifizetésének elmulasztása miatt. A férfit az egyenruhások elfogták, a rendőrségre előállították, majd a bírság befizetését követően szabadon bocsátották.

A délután során a 8117-es számú úton, Pázmándnál történt balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. A helyszíni szemle adatai szerint egy 52 éves verebi lakos személygépjárművel történő közlekedése során - feltehetően a sebesség helytelen megválasztása miatt - egy útkanyarulatban átsodródott a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött egy szabályosan közlekedő, 45 éves gárdonyi lakoás által vezetett autóval. A baleset következtében mindkét járművezető megsérült. Az eset körülményeit a Gárdonyi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

A balesetek bekövetkezésében meghatározó szerepet játszó jogsértő magatartások egyike a sebesség nem megfelelő alkalmazása. Felhívjuk a gépjárművezetők figyelmét a körültekintő, szabálykövető közlekedésre!

… hogy mindenki hazaérjen!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában