Aprólékos és eredményes csapatmunka

2022.10.07. 13:01

Dunaújváros - Megölte a feleségét, a testét feldarabolta, majd elrejtette - videóval

A Fejér megyei rendőrök a 62 éves dunaújvárosi gyanúsított letartóztatása mellett folytatják tovább az ügy vizsgálatát - tájékoztatta szerkesztőségünket a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

police.hu

Amint arról korábban beszámoltunk, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon eltűnés miatt tett bejelentés alapján indult körözési eljárásban keletkezett adatok szerint a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon emberölés miatt büntetőeljárást rendeltek el.

A Fejér megyei nyomozók birtokába jutott információk szerint a 2022. szeptember 26-a óta letartóztatásban lévő 62 éves dunaújvárosi gyanúsított 2022. szeptember 17-e és 2022. szeptember 21-e közötti időszakban megölte a feleségét, a testét feldarabolta, majd elrejtette.

Az ügy körülményeinek tisztázásra, a bűncselekmény bizonyítása érdekében nyomozócsoport alakult, melyben Fejér, Pest és Veszprém megye, valamint a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Életvédelmi Osztály nyomozói vettek részt.

A rendőrök szakszerű, precíz és aprólékos adatgyűjtésbe kezdtek, ennek során a gyanúsított által használt kistehergépkocsiban testrészmaradványokat találtak, melyek a feleségtől származnak.

A nyomozás során az ügy körülményeinek tisztázása szakértők bevonásával folyamatban van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában