Fellebeztek

2022.08.09. 21:00

Letartóztatásban egy kábítószer-kereskedő

A Fejér Megyei Főügyészség indítványára a mai nap folyamán a bíróság elrendelte annak az izraeli férfinak a letartóztatását, aki egy fesztiválon árult kábítószert.

A nyomozás adatai szerint a 35 éves férfi egy 2022. augusztus első napjaiban megrendezésre került zenei fesztiválon árusított drogot. A rendőrök 2022. augusztus 6-án intézkedtek vele szemben, amikor lakóautójából és még a cipőjéből is kerültek elő különböző anyagok. A kocsiból több mérleget, nagy mennyiségű műanyagtasakot, valamint több millió forint összegű valutát foglaltak le a nyomozók. A külföldi férfit jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként a rendőrök, és őrizetbe vették. Az ügyészség a szökés, valamint a bűnismétlés veszélyére hivatkozással tett indítványt a férfi letartóztatására, amit a Székesfehérvári Járásbíróság egy hónapra elrendelt. 

A bíróság döntése ellen a terhelt és védői fellebbezést jelentettek be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában