Lesodródott

2022.07.27. 16:31

Baleset történt a 62-es főúton

A tűzoltók Dunaújváros és Perkáta között végzik a mentést, az érintett szakaszon félpályán halad a forgalom tájékoztatta szerkesztőségünket a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Lesodródott az útról egy személyautó a 62-es főút 6-os kilométere közelében, Dunaújváros és Perkáta között. A dunaújvárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, és átvizsgálják a környező területet esetleges másik utas után kutatva. Az érintett szakaszon a mentés idején félpályán halad a forgalom. A balesethez a mentők is kiérkeztek.

A 4. kilométernél, Rácalmásnál is baleset történt, a rendőrség már kiérkezett és a folyamatban van a helyszíni szemle, ami előreláthatólag egy órát vesz majd igénybe. A szakemberek meg tudják oldani forgalomkorlátozás és útlezárás nélkül, ezért a helyszínen nem várható torlódás, de azért érdemes fokozott elővigyázatossággal megközelíteni az említett útszakaszt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában