kattant a bilincs

2021.11.18. 18:00

Három kés, két férfi, egy eset

A szekszárdi rendőrök elfogták azt a két helyi lakost, akik november 17-én este késekkel támadtak egymásra a tolnai megyeszékhely egyik parkjában.

police.hu

Bejelentés érkezett szerda este a rendőrségre, hogy Szekszárd egyik parkjában többen összeverekedtek. A kiérkező egyenruhások a helyszínen elfogtak egy 38 és egy 52 éves helyi férfit, akiket előállítottak. A rendőrök a verekedés helyszínének közelében három kést is találtak, melyeket a férfiak dobtak el. Az adatgyűjtés és a kihallgatások során a nyomozók megállapították, hogy a két, egyébként jó ismerős előzetes szóváltásba keveredett. A férfiak kést rántottak, és hadonászni kezdtek, meg is sebesítették egymást. Mindketten könnyebben megsérültek a dulakodás közben. A nyomozók mindhárom tárgyat lefoglalták, melyeken vérgyanús szennyeződéseket is rögzítettek.

Fotók: police.hu
A rendőrök a két férfit gyanúsítottként hallgatták ki felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában