EMBERÖLÉS BŰNTETT KÍSÉRLETE

2021.10.25. 12:25

Őrizetben a besnyői fiatal, aki majdnem megölte embertársát

A Fejér megyei rendőrök egy órán belül elfogták a 16 éves fiatalt, aki a megalapozott gyanú szerint életveszélyesen megsebesített egy 19 éves férfit.

police.hu

A Fejér megyei rendőrök egy órán belül elfogták a 16 éves fiatalt, aki a megalapozott gyanú szerint életveszélyesen megsebesített egy 19 éves férfit.

A 112-es segélyhívó számra 2021. október 23-án nem sokkal éjfél előtt bejelentést tett egy férfi, miszerint Iváncsán megszúrták.

A helyszínre irányított járőrök elsősegélyben részesítették az áldozatot – aki el tudta mondani, ki szúrta meg -, majd a férfit átadták a mentőszolgálat munkatársainak, akik kórházba szállították. A rendőrök azonnal megkezdték az elkövető felkutatását, majd rövid idő múlva elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy 16 éves besnyői fiút, akit a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra előállítottak. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a sértett által elszenvedett sérülések életveszélyesek voltak, és azok elhelyezkedésére figyelemmel a cselekmény alkalmas volt arra, hogy a sértett életét kioltsa.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a besnyői fiatalt őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. Vele szemben emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában