baleset

2021.03.20. 07:00

Sérülés miatt kórházba szállították a dunaújvárosi sofőrt

Mint azt korábban megírtuk személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt tegnap délután. Újabb részletekkel jövünk:

duol.hu

2021.03.19. 3 autó karmbolozott a Venyimi út és az Aranyvölgyi út kereszteződésében Dunaújváros Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvároi Hírlap DH

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Három gépkocsi ütközött össze

2021. március 19-én 14 óra 40 perckor Dunaújvárosba, a Venyimi út – Petőfi Sándor utca kereszteződéséhez kértek rendőri segítséget, mivel ott három gépkocsi ütközött össze.

Az elsődleges információk alapján egy 28 éves székesfehérvári férfi az útkereszteződéshez érve nem biztosított elsőbbséget a felsőbbrendű úton közlekedő 66 éves helyi sofőr által vezetett személygépkocsinak, melynek következtében összeütköztek úgy, hogy egy arra közlekedő harmadik járműnek is nekicsapódtak – Tájékoztat a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az alkoholszonda pozitív értéket jelzett

A balesethelyszínelés során alkalmazott alkoholszonda a 66 éves férfinál pozitív értéket jelzett, valamint személyi sérülést szenvedett, ezért őt a mentők a kórházba szállították. A közlekedési baleset körülményeit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Képgaléria a balesetről:

 

Kapcsolódó cikkünk:

https://www.duol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/karambol-dunaujvarosban-4222348/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában