24 órában történt

2021.02.16. 11:00

Jogsi nélkül vezetett a dunaújvárosi férfi

Nem unatkoztak most sem a rend éber őrei Fejér megyében, az elmúlt 24 óra eseményeit közöljük:

duol.hu

Forrás: Shutterstock.com

Fotó: Africa Studio

Dunaújváros

Dunaújvárosban, a Vasmű úton ellenőriztek a járőrök 2021. február 15-én délután egy 43 éves helyi gépjárművezetőt, aki vezetésre jogosító okmánnyal nem rendelkezik. A férfival szemben a rendőrök helyszíni bírságot szabtak ki, majd előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési feljelentést kezdeményeztek ellene.

Székesfehérvár

A járőrök Székesfehérváron, a Béke téren igazoltattak 2021. február 15-én kora délután egy 38 éves bicskei lakost. A férfival szemben felmerült annak a gyanúja, hogy 2021. február 7-én délután a megyeszékhelyen, a Rákóczi utca egyik autóbuszmegállójában megkísérelte ellopni egy nő kézitáskáját, azonban egy arra közlekedő gépjármű vezetője cselekménye során megzavarta a férfit, aki elmenekült a helyszínről. A elkövetőt az egyenruhások elfogását követően előállították és kifosztás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában