kék hírek

2021.01.03. 13:00

Súlyosan megsérült a biciklis a Béke téri balesetben

Balesetnél és járművezetéstől eltiltott sofőrrel szemben intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Dunaújvárosban, a Béke térre kértek rendőri segítséget 2021. január 2-án kora reggel, ahol személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, írja a police.hu.

Fotók: police.hu

A rendelkezésre álló adatok alapján egy 51 éves helyi lakos Ford típusú személygépkocsijával közlekedett a Szórád Márton út felől a Gyárkapu út irányába, amikor az útkereszteződéshez érve balra kanyarodott ahol összeütközött az elsőbbségadás kötelező táblánál várakozó kerékpárossal. A baleset következtében 48 éves férfi 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A járőrök Bicske külterületén ellenőriztek 2021. január 2-án délelőtt egy Audi típusú személygépjárművet és az azt vezető helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a sofőrt a Bicskei Rendőrkapitányság és a Székesfehérvári Járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta. Az egyenruhások a 33 éves férfit a helyszínen elfogták, a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították, majd járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában