Az elmúlt 24 óra eseményei

2020.07.15. 10:00

Ékszereket lopott a 19 éves fiatal

duol.hu

Fotó: police.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 39 éves adonyi lakos ellen. A nyomozás adatai alapján a férfi 2020. július 13-án kora délután Adonyban, a Bajcsy- Zsilinszky utcában található szolgáltató ház előtt található kerékpártárolóból eltulajdonított egy lezáratlan női kerékpárt. A rendőrök a kiterjedt adatgyűjtés során rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, akit előállítását követően gyanúsítottként hallgattak ki.

A járőrök Sárbogárdon, az Ady Endre úton igazoltattak 2020. július 14-én délután egy 19 éves helyi fiatalt. A rendőrök az intézkedés során megállapították, hogy a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy társával 2020. január 31-én hajnalban egy mezőszilasi családi házból ékszereket tulajdonított el. A férfit a rendőrök a helyszínen elfogták, majd előállítását követően lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. – Írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában