rendőrségi hírek

2020.05.31. 10:57

Ez történt megyénkben

Ittas járművezetés, körözés és garázdaság miatt történt rendőri intézkedések.

police.hu

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. május 30-án reggel, Sárbogárdon. A Kossuth Lajos utcában ellenőrizték egy személygépkocsi vezetőjét, akinél alkoholfogyasztást jelzett a szonda, és a további légalkoholmérések is igazolták azt, hogy ittasan közlekedett. Az 54 éves helyi lakos vezetői engedélyét a járőrök elvették, és büntetőfeljelentés tettek ellene, olvasható a police.hu-n.

Eltűnés miatt körözött fiatalokat találtak meg 2020. május 30-án kora délután a rendőrök Zámolyon. A 13 éves lány és a 16 éves fiú engedély nélkül volt távol sárbogárdi otthonából. A rendőrök biztonságba helyezték őket, és visszavitték az intézménybe, ahol átadták nevelőiknek.

Ököllel rongált megy egy járművet egy 35 éves férfi 2020. május 30-án este Csákváron, a Damjanich utcában. Az ittas férfi szerelemféltésből szóváltásba keveredett az autó tulajdonosával. Ellene a Bicskei Rendőrkapitányság garázdaság miatt eljárást indított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában