ez történt megyénkben

2019.11.25. 11:00

Elfogatóparancs volt ellene érvényben, elfogták a dunaújvárosi rendőrök

Az elmúlt 24 óra eseményei.

police.hu

Fotó: shutterstock

A járőrök Dunaújvárosban, az Eszperantó úton igazoltattak 2019. november 24-én késő délelőtt egy 25 éves helyi lakost. Az intézkedő rendőrök megállapították, hogy a férfi ellen a Kecskeméti Törvényszék elfogatóparancsot bocsátott ki, ezért a helyszínen elfogták és a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, majd ügyében gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették, írja a police.hu.

Gárdonyban, a Balatoni út és a Csokonai Vitéz Mihály utca kereszteződésénél ellenőriztek a járőrök 2019. november 24-én hajnalban egy Agárd irányából Velence felé közlekedő Mazda típusú személygépkocsit, valamint annak helyi vezetőjét. A férfival szemben alkalmazott légalkoholmérő berendezés pozitív értéket mutatott, ezért az intézkedő rendőrök a férfit további mintavételre előállították, vezetői engedélyét pedig a helyszínen elvették. Az eset miatt járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában