ketten városunkban teljesítenek szolgálatot

2019.07.15. 17:30

Új tűzoltók érkeztek Fejér megyébe

Négy új beosztott tűzoltó kezdte meg szolgálatát megyénkben.

FMKI

Ketten a székesfehérvári, ketten pedig a dunaújvárosi hivatásos tűzoltó-parancsnokság állományába kerületek, adta hírül a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A tiszthelyettesek eredményesen teljesítették a Tűzoltó II. részszakképzést, amelynek zárásaként múlt hét végén a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ kibocsátó ünnepségén ünnepélyes esküt tettek. Az új felszerelőket szolgálati helyükön Magosi Lajos tűzoltó ezredes, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója köszöntötte július 15-én, hétfőn.

Magosi Lajos tűzoltó ezredes, katasztrófavédelmi igazgató gördülékeny beilleszkedést és a szakmai fogások elsajátításához sok szorgalmat kívánt a fiataloknak. Kihangsúlyozta, hogy életük új szakaszába léptek azzal, hogy a tűzoltó társadalomhoz csatlakoztak. Az új bajtársak mellé mentorként egy-egy idősebb tűzoltót jelölnek ki, akik segítik a fiatalokat a beilleszkedésben és a szakmai ismereteik fejlesztésében.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában