Frissítve

2019.06.20. 16:59

Halálos motoros baleset történt az 51-esen

Harta és Solt között ütközött össze egy személyautó egy motorossal. A motorkerékpáros utasa a helyszínen életét vesztette.

Gábor János/BAON

„A rendelkezésre álló adatok szerint az 51-es számú főút 89.900-as méterénél 2019. június 20-án 15 óra 55 perc körül egy személygépkocsi és egy motorkerékpár eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. A baleset következtében a motoros megsérült, utasa pedig életét vesztette” – írja a police.hu.

A helyszínelés idejére a rendőrök 16 óra 3 perctől teljes szélességében lezárták a főutat, a forgalmat Dunatetétlen irányába terelik.

Korábbi információk:

A forgalmat teljes szélességében zárta le a rendőrség, kerülni Solton, az 52-es felé, és az 5305-ös úton, Dunatetétlen felé lehet. Aki már elért a baleset helyszínéig, azt a régi töltésre terelik fel a rendőrök.

Hivatalosan meg nem erősített információink szerint a motorkerékpáros, egy fiatal nő halt meg, míg az autó sofőrjét sokkos állapotban szállították kórházba a mentők.

Forrás: baon.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában