Tizenötmillió forint árú kábítószerrel az autójában bukott le

2018.10.25. 07:30

Nagy drogfogás volt vasárnap

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály (KR NNI) kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 54 éves székesfehérvári férfivel szemben.

duol.hu

A rendőrök 2018. október 21-én délben igazoltatták a személygépkocsival közlekedő F. Zoltánt Székesfehérváron. A gépkocsi átvizsgálása során a csomagtartóban, valamint az autóban több helyen elrejtve jelentős mennyiségű, hét csomagban összesen bruttó 3139 gramm kábítószer (pontosabban kannabisz) -gyanús szárított növényi származékot, valamint egy csomagban, bruttó 999 gramm mennyiségű, fehér színű, masszaállagú kábítószer-gyanús anyagot foglaltak le, amelyről a szakértő előzetes véleményében megállapította, hogy amfetamin szerek, és feketepiaci értékük összesen körülbelül 15 millió forint, adta hírül a police.hu.

A KR NNI munkatársai az elfogott férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában