Önkéntesek versenyeztek Iszkaszentgyörgyön 

2018.06.26. 17:00

Jól szerepeltek a sárosdi tűzoltók

Sárosd és Vál csapata diadalmaskodott a Fejér Megyei Tűzoltóversenyen június 23-án, Iszkaszentgyörgyön.

FMKI

A versenyzők 800 liter/perc, valamint ennél nagyobb teljesítményű kismotorfecskendő-szerelésben, és a hagyományos, CTIF szabályok szerinti szerelésben mérték össze tudásukat, ügyességüket és gyorsaságukat. Kategóriánként külön értékelték az ifjúsági és felnőtt korosztályt, ezen belül is a lány-fiú és férfi-női csapatokat.

fotó: FMKI

A megyei tűzoltóversenyt minden évben a Fejér Megyei Tűzoltó Szövetség rendezi meg együttműködve a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal. A megmérettetésen ezúttal tizenhárom önkéntes tűzoltó egyesület vett részt. Kismotorfecskendő-szerelésben összesen negyvenhárom futamot indítottak, voltak olyan csapatok, akik a retro és a modern kategóriában is rajthoz álltak. A CTIF szabályok szerinti szereléshez pedig a szomszédos Komárom-Esztergom megye vértessomlói női versenyzői is csatlakoztak, akik ezzel a versennyel készültek a két hét múlva megrendezésre kerülő országos megmérettetésre.

fotó: FMKI

Részletes eredmények IDE KATTINTVA érhetők el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában