rendőrségi

2018.03.07. 09:54

Lopási kísérlet Dunaújvárosban, ittas vezetés Előszálláson

Az elmúlt 24 óra eseményei Fejér megyéből.

police.hu

Lopási kísérlet

Dunaújváros, Aranyvölgyi úton lévő áruházba kértek rendőri segítséget 2018. március 6-án délelőtt, mivel bejelentés érkezett arról, hogy egy 54 éves pusztaszabolcsi és egy 26 éves iváncsai lakos a ruházati osztályról egy bőrkabátot és egy baseball sapkát akart eltulajdonítani. Az egyenruhások a két férfit előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra és tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt meghallgatásukra került sor.

Ittas vezetés

A körzeti megbízottak 2018. március 6-án délután Előszállás belterületén ellenőriztek egy gépkocsit és az azt vezető 38 éves helyi lakost. Az autót vezető férfinél alkalmazott légalkoholmérő készülék pozitív értéket mutatott, ami miatt további mintavétel céljából a rendőrök a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították. A járőrök járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt eljárást indítottak és a férfi vezetői engedélyét a helyszínen bevonták.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában