Eltűnt

2024.06.04. 19:00

Tizenhat éves sárbogárdi lányt keres a rendőrség

A rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Duol.hu

Forrás: police.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság eljárást folytat Németh Fanni sárbogárdi lakos eltűnése ügyében.A 16 éves lány a jelenlegi adatok alapján 2024. május 18-án székesfehérvári gondozási helyéről engedély nélkül távozott, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre - írja a police.hu.

A kiskorú körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, vörösszínű, vállig érő haja van. Bal lábán a bokájától a combjáig virágmintás tetoválás látható, valamint szemüveget visel.

Eltűnésekor barna és fekete csíkos hosszú szoknyát és pólót, fekete masnis papucsot viselt.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható Németh Fannit felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22-541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es díjmentes segélyhívó számon!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában