lezárult a nyomozás

2018.03.23. 12:25

Balesetet okozott, majd segítségnyújtás nélkül távozott dunaújvárosi férfi

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy járművezetővel szemben, aki összeütközött egy segédmotor-kerékpárossal, majd segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről.

police.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntett és közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a 63 éves Sz. Gyulával szemben.

A januári baleset fotó: police.hu

A gyanúsított 2018. január 8-án este Dunaújvárosban, a Magyar út és a Petőfi Sándor utca kereszteződésében nem biztosított elsőbbséget egy segédmotoros kerékpárnak, ezért összeütköztek és a motor vezetője súlyos sérülést szenvedett. A balesetet okozó sofőr megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A rendőrök azonosították a dunaújvárosi elkövetőt, majd a szükséges eljárási cselekmények elvégzését követően gyanúsítottként hallgatták ki.

A januári baleset fotó: police.hu

Az ügyben indított nyomozást a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai a napokban lezárták és az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában