ITTAS VEZETÉS, LEJÁRT MŰSZAKI

2017.12.22. 17:11

Másik autónak rohant és árokba csapódott egy autó Seregélyesnél

Csütörtök este árokba csapódott autójával egy ittas férfi, miután összeütközött egy másik autóval.

police.hu

Fotó: Police.hu

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesethez kértek rendőri segítséget 2017. december 21-én, csütörtök este Székesfehérvár külterületére, a 62-es számú főútra. A rendelkezésre álló adatok alapján egy 34 éves ecsegfalvai lakos Seregélyes irányába haladt Mercedes típusú személygépjárművével, mivel nem az út és látási viszonyoknak megfelelően közlekedett, ezért nekiütközött a vele azonos irányba közlekedő Skoda típusú személygépjárműnek, majd ezt követően az út menti vízelvezető árokba csapódott.

Fotó: Police.hu

A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy a Mercedes vezetője a biztonsági övet nem használta és a nála alkalmazott alkoholszonda is pozitív értéket mutatott, a jármű ideiglenesen ki volt vonva a forgalomból és kötelező felelősségbiztosítással sem rendelkezett. A baleset következtében a Mercedes vezetője könnyű sérülést szenvedett. A baleset bekövetkezésének a körülményeit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában