Egyéni- és csapatgyőzelmek

2023.10.26. 11:00

Pénzügyi kalandjáték a bánkisokkal

A Dunaújvárosi Egyetem Bánki Donát Technikumának két kilencedikes osztálya szakmai kirándulásra utazott a budapesti Keleti Károly Közgazdasági Technikumba, ahol a Pénziránytű Alapítvány Money Tours pénzügyi kalandjátékán vettek részt.

Molnár Emese

Fotó: Az iskola Fb-oldala

Mint arról a középiskola beszámolt, az öt-hat fős csapatoknak meg kellett keresniük az iskolában található állomásokat és megoldaniuk az interaktív feladatokat egy osztálykirándulás szervezésével kapcsolatban. A feladatok között volt valutaváltás, biztosításkötés, csomagolás és a készpénzkímélő fizetési módok közti választás is. 

 

Az egyéni versenyt a 9. d osztályban Mess Ferenc, a csapatversenyt a Mess Ferenc, Herczeg Márton, Makó Marcell, Bernáth Gergő, Hidegkuti Szabolcs, Farkas Máté alkotta a Fekete csapat nyerte. A 9. c osztályban két egyéni győztes volt, Varga Hunor és Vörös Norbert, mindketten azonos pontszámot értek el. A csapatversenyt a Fehér csapat nyerte, amelynek tagja volt Bereczki Richárd, Dobi Mira, Gerháth Zalán Csaba, Horváth Máté, és Petrovics Noel voltak. A program mentora és szervezője pedig Gönczi Gabriella tanárnő volt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!