Fergeteges hangulatra van kilátás

2023.10.14. 09:00

Jótékonysági bál a dél-megyei táncosok javára

A Sweet Dreams Tánc-Sport Egyesület támogatása érdekében összefogást kezdeményezett a helyi szülők egy csoportja. Október 14-re jótékonysági bált szerveznek, amelynek bevételével szeretnének hozzájárulni a tehetséges fiatalokat felkaroló egyesület működéséhez.

Duol.hu

Sok örömet okoztak már a különböző falunapokon a Sweet Dreams Tánc-Sport Egyesület tagjai.

Fotó: Kecskés Zoltán / FMH

Jakab Szilvia, az egyik kezdeményező a FEOL kérdésére elmondta, hogy férjével együtt fogalmazódott meg bennük gondolat, hogy valamiképpen segítsék a Horváth Karolina tánctanárnő által dirigált táncosokat, akik a falunapokon és a különböző rendezvényeken annyi örömöt okoztak már az itt élőknek, írja a feol.hu.

– Fantasztikus táncosok, Horváth Karolina pedig lenyűgöző tanár, szívvel-lélekkel tanítja a gyerekeket. Egy beszélgetés alkalmával említette Karolina, hogy sajnos az évek során eléggé elhasználódtak az eszközeik és a ruháik, amiket fellépéseken, illetve a versenyeken használnak, azonban az újak beszerzése sokba kerül. Innen jött az ötlet, hogy a magunk módján szeretnénk támogatni őket. És mivel a rendezvényszervezésben egész jók vagyunk, gondoltuk, a bál tökéletes alkalom lehet. Lesz itt minden: tánc és rengeteg tánc, no meg tombola minden mennyiségben. Olyan értékes nyereményeket lehet nyerni, mint  hőlégballonozás, hajókázás, belépő a tordasi élményfaluba, a fotózásról nem is beszélve. A fergeteges hangulatról Boldog Band fog gondoskodni, akik áprilisban már megmutatták, hogy mennyire szuper bulit tudnak csinálni!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában