Lecsófőzők, figyelem!

2023.09.21. 19:00

Elhalasztják az idei lecsófesztivált

A mostani hétvégére jósolt kedvezőtlen időjárás miatt a szervezők döntése alapján egy héttel későbbre halasztják a székesfehérvári Lecsófőző Vigasságot.

Duol.hu

Fotó: FMH-Archív / NN

– A mostani hétvégére nagyon kedvezőtlen időjárást jósolnak, ezért nem tudjuk szombaton megrendezni a lecsófesztivált. Egy ekkora rendezvénynél, ahol 10-15 ezer ember biztonsága a legfontosabb szempont, nem lehet az utolsó pillanatra hagyni a döntést, ezért hoztuk meg most – tájékoztatta a változásról a közvéleményt közösségi oldalán Cser-Palkovics András polgármester.

A szervezők úgy határoztak – bízva a kedvezőbb időjárási körülményekben –, hogy a lecsófesztivált október 1-jén, vasárnap tartják.

Amennyiben az új időpont valakinek nem megfelelő, a nevezési díjat, cégek esetében az alapdíj árát a szervezők visszafizetik. Ezt az igényt szeptember 27-e 12 óráig lehet jelezni a [email protected] e-mail-címen. A visszafizetés pontos menetéről október 3-ig tájékoztatást küldenek a szervezők.

– Elnézést kérünk a kellemetlenségért, de szeretnénk, hogy a lecsófesztivál a megszokott hangulatban és probléma nélkül folyhasson le, ezt pedig most hétvégén jó eséllyel nem tudnánk biztosítani – zárta gondolatait a polgármester.

Forrás: feol.hu / Héjj Vivien

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában