Kisapostagi augusztális

2023.08.05. 11:00

Fókuszban a halak, a sárkányok, a nyár és a zene

2023. augusztus 12-én a Bárka Bistro környezetében, a Duna-parton kerül megrendezésre a Kisapostagi Augusztális, a XIV. Halászléfőző és Snecifogó verseny.

Duol.hu

Halászléfőző verseny

A kulináris megmérettetésre a helyszínen lehet nevezni. Padok, asztalok korlátozott számban az önkormányzatnál igényelhetők. Előzetes jelentkezés alapján a 06 (25) 506-580-as telefonszámon lehet regisztrálni! A zsűri 12-13 óráig értékeli az elkészült finomságokat, eredményhirdetés 14 órakor várható. A zsűri tagjai között üdvözölhetjük a Szabadtűzi Lovagrend oszlopos tagját, Németh Józsefet.

Snecifogó verseny

Idén a gyermekeknek szánt horgászat kiegészül felnőtt versennyel is.

Sárkányhajó verseny

8:30-tól Kisapostag és Dunaegyháza sárkányhajó versenyre hívják egymást. Tavaly a testvértelepülés győzött. 10:30 és 12:00 között a Dragon Steel SE jóvoltából a bátrabbak kipróbálhatják, hogy milyen érzés egy sárkányhajóban evezni. Hajóba szállni kizárólag sportolásra alkalmas állapotban és felelősségi nyilatkozat mellett lehet.

Gyermekprogramok

A kicsiket egész nap ugrálóvár és arcfestés várja.

Beretka Ádám akusztik koncert

19:00 órakor kezdődik Beretka Ádám koncertje. Ádám 18 évesen nyerte meg a Dunaújváros Dala versenyt Otthon című dalával, majd 2021-ben Öröm a zene Martonvásár és a Dunakanyar Hangja versenyeken különdíjat nyert. 2022-ben a Magyar X-Faktor TOP 12 tagja volt és ezen belül ByeAlex TOP 3-mas Élő Show csapatába tartozott. A Gold Record két dalát is megjelentette, amit játszanak a rádiók. Fő hangszere az akusztikus gitár, mellyel kíséri dalait. Érdemes lesz tehát megvárni az egésznapos program utolsó attrakcióját is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában