Három helyre érkezik a halszállító autó

2023.08.02. 13:00

Csütörtökön telepítés lesz a Velencei-tavon

Augusztus 3-án, csütörtökre haltelepítést tervez a Magyar Országos Horgász Szövetség velencei-tavi kirendeltsége, hozzávetőlegesen 5 millió forint értékű, körülbelül 3 ezer kilogramm, 2 kiló feletti átlagtömegű, háromnyaras ponty kerül a tóba várhatóan 3 telepítési helyszínen - írja társoldalunk a feol.hu.

Duol.hu

Két kilósnál nagyobb pontyokat telepítenek három helyen a tóba Fotó: Tihanyi Tamás

Az első tervezett helyszín a sukorói hajóállomás és a „0” szelvényű kikötőöböl bejárata, a második az agárd-dinnyési csónakkikötő hullámtörője, a harmadik pedig a Gárdonyi-félsziget „vízügyi kikötő” felőli oldala lesz. Az első telepítési helyre várhatóan dél körül érkezik meg Karcag-Magyarkáról a halszállító autó. A következőre érkezés ahhoz képest nagyjából 30-50 perc elteltével várható. Az időpontokat nem várt problémák és akadályok, különösen az alacsony vízállás következményei befolyásolhatják. A MOHOSZ munkatársai minden érdeklődő sporthorgászt szívesen látnak.

Forrás: Tihanyi Tamás/feol.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában