Matulai György

2023.07.30. 11:57

Véget ért a grúz kaland - képgalériával

Szabó Szabolcs

25023.07.28. 62 nap utánán megérkezett Matulai György biciklista, miután elkerékpározott Grúziába és vissza Dunújvárosba Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Bő két hónap és hatezer-kétszáz kilométer tekerés után pénteken kora este befejezte hét országot is érintő kalandját Matulai György világjáró túrakerékpáros. A sportembert családtagok, barátok és tisztelői köszöntötték pénteken az utolsó szakasz megtétele után a Delfin díszállat-kereskedés előtt.
A zárónapot sem aprózta el Matulai György. Reggel hét órakor indult a vajdasági Topolyáról, majd 175 kilométer megtétele után érkezett haza Dunaújvárosban. Az utolsó 28 kilométeren, Solttól kerékpáros társa Dr. Horváth Zsolt kísérte.
Mint arról lapunknak számos alkalommal is olvashattak az elmúlt hetekben, Matulai György szorgosan vezette utinaplóját a Bringával a nagyvilágban facebook-oldalon – megosztva élményeit követőivel.
Bár még ki sem pihente az elmúlt két hónap élménykavalkádját és fáradalmait, már következő túráját szervezi. Mint fogalmazott:
„Van egy rövid távú tervem , de még érlelődik a fejemben.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában