Jó reggelt!

2023.07.25. 07:00

Ez az igazi országimázs

Balla Tibor

Mogyoród, 2023. július 23. A győztes Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzõjének eltört serlege a Forma-1-es Magyar Nagydíj eredményhirdetésén a mogyoródi Hungaroringen 2023. július 23-án. MTI/Czeglédi Zsolt

Bekövetkezett, amitől már több évtizede rettegtem a közvetítések alatt. A vér meghűlt bennem, valahányszor a dobogón a győztes feldobta a gyakran törékeny anyagból készülő díjat, Lelki szemeim előtt lepergett, hogyan robban ezer apró darabra a győzelem jelképe. Rémálmomban sem gondoltam volna, hogy éppen nálunk esik meg a csúfság. A 38. Forma–1-es Magyar Nagydíj utáni pódiumceremónián Lando Norris véletlenül eltörte Max Verstappen díját. Gyorsan jött a mentősereg, Simon Attila, a cég vezérigazgatója bejelentette, a Herendinek a magyar országimázs-építésben is fontos szerepe van, pótolni fogják a 15 millió forintos serleget. No, ez az igazi országimázs!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában