Jó reggelt!

2023.05.02. 07:00

Változnak az idők, és ezzel együtt változnak az egyes ünnepek jelképei is

TT

20180220 Budapest Shell Hungary bevezette a deli by Shell márkát, amelynek keretében Fördős Zével, a Street Kitchen házigazdájával együttműködve új ételkínálatot hozott létre, az eltérő vásárlói igényekhez igazodva pedig megújítja shopjait. Fotó: Világgazdaság VG Kapott kép! A képen: Hot dog

Fotó: -

Változnak az idők, és ezzel együtt változnak az egyes ünnepek jelképei is. Itt van például a május elseje, hogy aktuális legyek! Annak idején a felvonulás, a sör és a virsli, valamint a májusfa, meghatározó, elmaradhatatlan, mondhatni tradicionális elemei voltak e jeles ünnepnek! Ha manapság ellátogatunk a városi, vagy a környékbeli majálisokra, szembetűnik, hogy a fentiek közül egyedül a májusfa emlékeztet a régi időkre. Most az ugrálóvár, a csillámtetoválás és az arcfestés viszi a prímet! A virslit sem a régi módon – mustárral és ropogós kenyérrel –, hanem maximum hot-dog formájában kínálják az árusok. Bizony, változnak az idők. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában